Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending

Archiveren | Binden | Organiseren

Organisatie is essentieel. Laat ons u helpen uw kantoor op orde te brengen met ons assortiment organisatie-artikelen.

Dossiers, ordners en accessoires zorgen ervoor dat u uw projecten helemaal op orde krijgt. Of u uw papierwerk nu op één plek wilt bewaren of wilt sorteren en onderbrengen in verschillende categorieën, onze scheidingsbladen, mediahoezen, indextabbladen en andere bureauaccessoires helpen u alles op orde te krijgen. Dankzij het uitgebreide assortiment ordneraccessoires vindt u precies wat u nodig hebt om uw portfolio eruit te laten zien zoals u dat voor ogen had. Plant u een evenement of congres? Wij hebben alles wat u nodig hebt, van klemborden en congresmappen tot essentiële materialen voor gemak en organisatie tijdens uw volgende vergadering. Bekijk onze materialen waarmee u ieder kantoor of bureau tot een geordende werkplek omtovert.

• Sorteermiddelen: met scheidingsbladen voor onderwerpen kunt u eenvoudig zien wat er in elk deel van uw map zit. Voeg vulling toe zodat u direct aantekeningen kunt schrijven en herschik naar behoefte. Met de geperforeerde insteekhoezen is het eenvoudig om snel nieuwe materialen in uw map te stoppen. Gebruik de hoezen om allerlei dingen te bewaren, van visitekaartjes tot tijdschriften of wat u ook in uw ordner wilt bewaren. Schuif ze uiteindelijk in een van de rapportmappen, zodat uw harde werk er netjes uitziet. Bij Staples bieden we verschillende rapportmappen, met vensters tot schuifkaften, zodat u altijd de rapportmap vindt die bij uw werk past.

• Ordners: van Avery, Elba, Leitz en andere grote merken tot ons eigen Staples-merk: wij bieden precies wat u voor uw presentaties nodig hebt. Onze ordners met 3 ringen zijn verkrijgbaar met verschillende ringstijlen en -formaten voor efficiënt en gelijkmatig omslaan van de pagina's en goede zichtbaarheid van de inhoud. Als u liever een ordner met hefmechanisme gebruikt, hebben we ook een mooi aanbod voor u. Met een overvloed aan kleuren vindt u altijd de presentatievorm die u zoekt. Of het nu om een korte briefing gaat of een uitgebreid rapport, u vindt altijd de juiste map. Als u graag een milieubewuste keuze maakt, is het prettig te weten dat onze grote selectie mappen is gemaakt van gerecyclede materialen.

• Archivering en opslag: vul archiefkasten met uw favoriete mappen zoals de harmonicamappen in neutrale kleuren voor een uitstraling van eenheid, of voeg een creatief vleugje toe met heldere kleuren zodat u mappen eenvoudig kunt terugvinden. Altijd visitekaartjes kwijt? Zet een kaarthouder binnen handbereik op uw bureau om nieuwe en bestaande contacten in te bewaren. U kunt ook multimediahoezen gebruiken voor belangrijke discs en cd's. Als het tijd is voor langdurige opslag, bekijk dan onze selectie archief- en opbergdozen. Voor wie toe is aan een nieuw huis of kantoor, bieden wij onze sterke en goedkope verhuisdozen van stevig karton.

Featured Brands Staples Leitz Elba Exacompta GBC Loeff's patent archief systeem

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.