Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Zoom in
APC Back-UPS Power-Saving PRO 900 230V, BR900GI

APC Back-UPS Power-Saving PRO 900 230V, BR900GI

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van APC Back-UPS Power-Saving PRO 900 230V, BR900GI op Staples.nl
Product # WW-5814901
• Merk: APC
excl. BTW
199,00
stuk
stuk
excl. BTW
€ 199,00 Totale prijs
Alleen online verkrijgbaarAfhalen in onze vestigingBeperkte voorraadLevering de volgende werkdagBekijk winkelvoorraad

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

  • APC Back-UPS Power-Saving PRO 900 230V, BR900GI
  • Dit apparaat heeft een bedrijfsstand waarin ongebruikte elektrische componenten met goede stroomvoorzieningscondities worden overgeslagen om een zeer hoge operationele efficiency te bereiken, zonder afbreuk te doen aan de beveiliging. Het geeft een vroegtijdige foutanalyse van de accu's waardoor tijdig preventief onderhoud mogelijk is en sluit automatisch de stroom af voor apparatuur die niet wordt gebruikt om elektriciteit te besparen.
  • Bij overbelastingen is het herstel gemakkelijk omdat er geen zekering vervangen hoeft te worden. Het apparaat reserveert stroomcapaciteit en bedrijfstijd voor aangesloten apparatuur waarvoor accuback-up nodig is tijdens bescherming tegen spanningswisselingen voor minder kritische apparatuur en het levert tijdelijk stroom als het stroomnet uitgevallen is.
  • Het verzekert zuivere, ononderbroken stroomtoevoer naar beschermde apparatuur terwijl de batterijen worden vervangen. en waarschuwt als geen geschikte accu aanwezig is voor back-upstroom. De regelmatige batterij-zelftest verzekert een vroege ontdekking van te vervangen batterijen. Het biedt de mogelijkheid de UPS aan te passen voor optimale prestaties in specifieke omgevingen of generatortoepassingen en waarschuwt bij veranderend stroomverbruik en UPS-gebruiksomstandigheden. Het maakt aansturing van de UPS via de USB-poort mogelijk.

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.