Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
SS,67
Staples USB-sticksStaples CD/DVD recordablesStaples Bluetooth Keyboard

Bureauleggers

Onmisbaar op ieder bureau zijn bureauonderleggers. Niet alleen kan het een leuke toevoeging zijn op uw bureau, maar het beschermt ook tegen beschadigingen en krassen. Bureauonderleggers zijn hiernaast ideaal om notities, berichten en informatie bij de hand te houden en de schrijfervaring wordt verbeterd dankzij het gladde oppervlak.

Een uitgebreide keuze aan bureauleggers

De verwachtingen van een bureaulegger zijn verschillend. Zo is de wereldkaart bureauonderlegger een leuke manier om het bureau op te vrolijken en de antislipschuimrubber zorgt ervoor dat de legger niet zal verschuiven. Hiernaast zijn bureauleggers met kalender beschikbaar, zodat u nooit meer een vergadering over het hoofd zult zien. Overzichtelijke indelingen, geschreven in meerdere talen en afwasbaar: uw dagelijkse werkzaamheden zijn zo gemakkelijk georganiseerd.

Kwaliteit gegarandeerd

U geniet graag van uitstekende kwaliteit, aantrekkelijke prijzen en snelle levering? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem een kijkje in ons uitgebreide aanbod aan bureauleggers, bestel snel en ontvang binnen enkele werkdagen uw bureauonderlegger al in huis.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.