Filter de resultaten (56 Producten)
Sorteren op:
SS,71
Chair of the Month

Bureaustoelen

Help uw personeel aan een goede werkhouding, terwijl u uw kantoor een professionele en moderne uitstraling geeft met onze zeer comfortabele bureaustoelen. Bekijk ons uitgebreid aanbod bureaustoelen en u maakt geheid indruk op de klanten die bij u op kantoor langskomen.

Uitgebreide selectie bureaustoelen

Ons aanbod aan bureaustoelen is veelzijdig; van ergonomische stoelen voor de actieve werker tot indrukwekkende en imposante stoelen voor een drukke CEO. Moet u constant opstaan, kies dan voor een verrijdbare stoel. Heeft uw kantoor behoefte aan een professionele uitstraling, dan is een leren managerstoel misschien meer op zijn plaats. Selecteer of de rugleuning in hoogte verstelbaar mag zijn, wat de dikte van de rug moet zijn en de diepte van de stoel en wij leggen u de beste opties voor.

Arbo stoelen

Met onze wettelijk goedgekeurde Arbo-stoelen werkt iedere werknemer ergonomisch goed en verbetert u de productiviteit op uw kantoor. De stoel kan volledig aangepast worden naar lengte, gewicht en postuur en voorkomt nek- en rugklachten. Ideaal voor werknemers die lange dagen achter een computer zitten.

Accessoires

Zijn de stoelwielen toe aan vervanging, dan kunt u de volgende werkdag uw nieuwe wielen al ontvangen. Bij Staples heeft u een keuze uit zwarte of grijze wielen, met (half)remmen en wielen voor de zachte of juist harde vloer. Zelfs de grootte van het wiel bepaalt u zelf.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.