Filter de resultaten (14 Producten)
Sorteren op:
SS,73
3M (Scotch)
MAil and ship

Cadeau-enveloppen

Verpak uw goederen op een aantrekkelijke en beschermde manier via ons uitgebreid assortiment aan cadeau-enveloppen. De enveloppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met zelfklevende sluitstrip. Voor persoonlijk gebruik zijn de enveloppen al beschikbaar vanaf 10 stuks, terwijl u voor kantoor of intensief gebruik ook een pak tot 200 stuks kunt bestellen.

Luchtkussenenveloppen en schuimenveloppen

Voor extra bescherming tegen schokken en stoten tijdens transport zijn de luchtkussenenveloppen een ideale uitkomst. De cadeau-envelop is licht van gewicht en heeft aan de binnenkant een dubbele laag beschermde vulling om breekbare goederen tijdens verzending te beschermen. Voor alledaagse verzendingen die wat extra bescherming kunnen gebruiken tegen beschadigingen zijn ook de schuimenveloppen uitstekend geschikt en bovendien erg licht.

Vergelijk uw opties

Naast een snelle levering binnen 3 werkdagen en aantrekkelijk geprijsde cadeau-enveloppen, kunt u ook gebruikmaken van onze functie om verschillende goederen te vergelijken. Zo kiest u altijd de beste optie die bij uw behoefte past.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.