Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Zoom in
Canon Documentenscanner DR-C130

Canon Documentenscanner DR-C130

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Canon Documentenscanner DR-C130 op Staples.nl
Product # WW-5840120
• Breedte: 298 • Diepte: 245 • Hoogte: 490
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
excl. BTW
509,00
stuk
stuk
excl. BTW
€ 509,00 Totale prijs

  • Canon Documentenscanner DR-C130
  • Met de snelle en intuïtieve DR-C130 beheert en deelt u eenvoudig informatie. Dankzij het volledige professionele softwarepakket en de naadloze integratie met de cloud heeft deze scanner een toegevoegde waarde voor kantoren en werkgroepen.
  • U versnelt uw documentenworkflows doordat u dubbelzijdige documenten in één lamppassage scant. U kunt scannen met de uitvoerlade dicht, open of halfopen. Dankzij dit driestandenontwerp van de lade kunt u ook scannen als u weinig ruimte hebt.
  • Via het bedieningspaneel aan de voorzijde stopt, start en hervat u het scannen eenvoudig met één druk op de knop. Met de CaptureOnTouch-software kunt u scantaken vastleggen en een taak aan de startknop toewijzen zodat u veelvoorkomende scanfuncties snel kunt gebruiken. CaptureOnTouch beschikt ook over een Full-Auto Mode-functie waarmee automatisch de beste instellingen op scantaken worden toegepast zodat u tijd bespaart.
  • Eenvoudig in gebruik
  • De desktop scanner is eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met professionele software waarmee gebruikers hun documenten effectiever kunnen scannen en verwerken. De meegeleverde software bestaat uit CaptureOnTouch, CapturePerfect, eCopy PDF Pro Office, BizCard, PaperPort, OmniPage en Kofax VRS. Plugins voor cloud based connectiviteit met Microsoft SharePoint, Evernote en Google Docs zijn ook geïntegreerd, waarmee gebruikers kun documenten direct en naadloos naar de cloud kunnen zenden zodat zij over de hele wereld toegankelijk zijn. Met de DR-C130 is het mogelijk gebruik te maken van 'runtime controls' die de directe communicatie met de EMC Captiva Cloud Toolkit ondersteunen. Softwareontwikkelaars kunnen hiermee moeiteloos web based scanapplicaties voor de scanner ontwikkelen.
  • Detecteert automatisch dubbele invoer
  • Met zijn degelijke invoermechanisme verwerkt de Canon scanner betrouwbaar batches van verschillende documenttypen, inclusief dikke documenten zoals reliëfkaarten of ID-kaarten en lange documenten tot 3 meter. De scanner biedt een ultrasone detectie van dubbele invoer zodat alle documenten in een batch worden verwerkt. Zijn releasefunctie voor dubbele invoer laat gebruikers bij het scannen waardevolle tijd besparen, vooral als invoerfouten bijv. het gevolg zijn van het scannen van een envelop of een document waarop een notitie is geplakt. In deze bijzondere gevallen kunnen gebruikers de dubbele invoerfout snel en gemakkelijk negeren en het scannen met één klik van de muis hervatten.

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.