Zoom in
Epson Drum cartridge voor AcuLaser C2900DN, C2900N, CX29DNF, CX29NF

Epson Drum cartridge voor AcuLaser C2900DN, C2900N, CX29DNF, CX29NF

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Epson Drum cartridge voor AcuLaser C2900DN, C2900N, CX29DNF, CX29NF op Staples.nl
Product # WW-1676066
• Merk: Epson
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
excl. BTW 135,00
stuk
stuk
excl. BTW
€ 135,00 Totale prijs
Alleen online verkrijgbaarAfhalen in onze vestigingBestelbaarLevering de volgende werkdagBekijk winkelvoorraad

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

  • Je gedachtes op papier zetten, dat wordt met Epson wel heel gemakkelijk.
  • De printers van dit merk zorgen ervoor dat jij in een slechts enkele seconden jouw documenten hebt uitgedraaid. Voor velen is lezen van papier nog steeds fijner dan het staren naar een beeldscherm, omdat het je ogen meer rust geeft. Ook kun je je papieren doorkijken waar je ook bent en er snel aantekeningen bij maken. Epson begrijpt dat je hier veel waarde aan hecht en doet er daarom alles aan om de printers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Jouw documenten zien eruit als of ze rechtstreeks uit een magazine komen. De printers van Epson worden op een duurzame manier geproduceerd, zodat het milieu zoveel mogelijk bespaard blijft. Zet jouw gedachtes op papier of lees jouw aantekeningen nog eens na met Epson. Daar krijg je absoluut geen spijt van.
  • Kleur: zwart Gewicht: 4740 gram Reikwijdte: 36000 pagina's
loadingLaden..
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.