Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
SS,146
stoel van de maand
Furniture Promotion
Big Storage Event

Gescheiden afvalbak

Help het milieu een handje en houdt ook uw afval zowel thuis als op kantoor gescheiden. U kunt natuurlijk kiezen om aparte afvalbakken te gebruiken, maar de keuze is veel uitgebreider. Vooral als u niet veel plaats heeft in uw keuken, is een dubbele afvalbak het overwegen waard.

Ondertussen weet iedereen hoe belangrijk het is om afval op een verantwoordelijke manier te scheiden. Door gescheiden afvalbakken aan te schaffen, komt u al een heel eind. Om thuis uw afval te scheiden, kunt u kiezen uit stijlvolle afvalbakken die goed in iedere keuken passen. Een pedaalemmer met twee kunststofemmers aan de binnenkant helpen u om eenvoudig afval te scheiden. Ga een stapje verder met een pedaalemmer met drie emmers: zo houdt u groente- en fruitresten, plastic en papier gescheiden.

Gescheiden afvalbakken op kantoor

Heeft u een bedrijf met personeel, dan zult u ook meer afval verwerken. Het is dan nog belangrijker om uw afval goed te scheiden. Naast gescheiden afvalbakken kunt u kiezen voor bekerbakken, een verrijdbare verzamelkar en een container die 2 sloten heeft, zodat u hier uw vertrouwelijke documenten veilig in kunt plaatsen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.