Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Zoom in
Bespaar
€ 14,00
WACOM Bamboo Pad Wireless zwart

WACOM Bamboo Pad Wireless zwart

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van WACOM Bamboo Pad Wireless zwart op Staples.nl
Product # WW-5893252
• Diepte: 16.65 cm • Hoogte: 1.57 cm • Gewicht: 150 gr
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
obs.gif
excl. BTW
49,49
stuk

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

  • Wacom Bamboo Pad Wireless zwart
  • De Bamboo Pad biedt de mogelijkheid om in besturingssystemen zoals Windows 8 met aanrakingen en gebaren intuïtiever en handiger te navigeren dan met een gewone muis. Dankzij de bijzonder smalle vormgeving is de touchpad ergonomisch en gebruiksvriendelijk, zodat deze probleemloos uren achter elkaar kan worden gebruikt.Maar wat de Bamboo Pad bijzonder maakt, is de bijbehorende digitale pen, die zeer handig is als u in uw niet-digitale leven een pen wilt gebruiken in plaats van uw vinger. Bijvoorbeeld om snel aantekeningen en krabbels te maken of om teksten te markeren en te annoteren. Met slechts enkele penbewegingen kan u zaken zoals e-mails een persoonlijke touch geven door handgeschreven tekst, een met de hand getekende smiley of andere aangepaste details toe te voegen. Bovendien kan u uw presentaties verfraaien met visuele informatie die u met de hand heeft toegevoegd, zodat ze extra opvallen.De draadloze versie van de Bamboo Pad biedt optimale flexibiliteit, want door het gebruik van een radiofrequentieverbinding (RF) is geen kluwen kabels vereist.
  • Bamboo is uniek, het is intuïtief
  • Bamboo is een andere manier van werken. Je kunt gewoon met al je gebruikelijke toepassingen werken, maar ook dingen op je computer doen die eerder niet mogelijk waren. De pen maakt het werken gemakkelijk en intuïtief en je beleving is net zo natuurlijk als bij een gewone pen. De ergonomie maakt een einde aan verkrampte handen. Probeer het maar... Je zult versteld staan van wat Bamboo kan doen - en wat je allemaal met Bamboo kunt doen.
  • Maak er wat persoonlijks van
  • De documenten die je maakt hoeven er niet hetzelfde uit te zien als alle andere. Met Bamboo voeg je er een persoonlijke noot aan toe. Je kunt je werk een apart tintje geven met handgeschreven notities, schetsen en krabbels. Bamboo maakt je uniek. Maak het persoonlijk.
  • Geef je fantasie de ruimte
  • Geef met Bamboo, bij werk en hobby, je creativiteit de vrije teugel. Schilder, teken, retoucheer en creëer, geef je werk iets eigens, iets unieks. Geef je fantasie de ruimte, ontdek je talenten.

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.