Filter de resultaten (40 Producten)
Sorteren op:
CT,59
Filing
Get Organized 2017 notebook
Big Storage Event

Gripzakjes

Bewaar en bescherm kleine artikelen met de handige gripzakjes van Staples. Fijne sieraden, kralen en paperclips, u houdt het gemakkelijk bij elkaar in deze kleine zakjes. Verkoopt u kleine artikelen in bulk, dan zijn deze gripzakjes ook erg handig om de artikelen compact te versturen. 

Beschikbaar in verschillende varianten

U kunt de gripzakjes in verschillende varianten kopen. Kies uit polyethyleen of plastic gripzakjes en maten die uiteenlopen van 60 x 80 mm tot 300 x 400 mm. Aangezien de doorzichtige gripzakjes hersluitbaar zijn, kunt u ze keer op keer gebruiken. De kwaliteit is hoog: gebruik het voor verschillende soorten artikelen, zelfs gereedschap en kleine reserveonderdelen. Zo heeft u geen last meer van kleine rondslingerende artikelen en u vermindert de kans op beschadigingen van deze artikelen.

Kwaliteit én kwantiteit

Gripzakjes koopt u in pakken van minimaal 100 stuks. Dit maakt het ideaal voor gebruik op kantoor, school en thuis. Hoewel plastic gripzakjes al voordelig zijn geprijsd, moet u niet vergeten om ook nog even bij de aanbiedingen te kijken. Koop de gripzakjes van Staples en houdt uw huis of kantoor op orde.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.