Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (39 Producten)
Sorteren op:
SS,157
Handoekjes en tissuesHoud uw kantoor schoon en frisHoud uw kantoor schoon en fris

Handdoeken en dispensers

Meerlaagse rollen, keukenrollen, reinigingsdoeken en papieren handdoeken; u vindt het allemaal op de website van Staples. De producten zijn van hoge kwaliteit en zijn te bestellen in verschillende diktes zodat u het zowel thuis als op de werkplek kunt gebruiken.

Waarom kiest u voor papieren handdoeken?

Het voordeel van de papieren handdoeken ligt vooral bij de hygiëne. U kunt uw handen goed drogen waarna u de papieren handdoeken direct weggooit. Bij bijvoorbeeld stoffen handdoeken gebruiken u en/of meerdere personen de handdoeken vaker waardoor het gemakkelijker is om bacteriën te verspreiden. Papieren handdoeken nemen weinig plaats in en kunnen bovendien via een dispenser gebruikt worden. Heeft u ook graag binnen enkele seconden droge handen, neem dan een kijkje in ons uitgebreid aanbod.

Dispensers

Een handdoek dispenser is erg handig om aan de muur te hangen, zodat u altijd gemakkelijk bij de papieren handdoeken kunt komen. Alleen de handdoek die u nodig heeft, wordt uit de dispenser getrokken zodat u niet onnodig papier hoeft weg te gooien. De dispensers zijn te bestellen in zwart of wit en in normale of slanke formaat. Hiernaast kunt u kiezen uit een handmatige dispenser of een elektrische dat automatisch een nieuwe handdoek ter beschikking stelt.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.