Zoom in

€ -30,00
Klantenkaartsysteem

Klantenkaartsysteem

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Klantenkaartsysteem op Staples.nl
Product # WW-5735040
• Merk: Maks
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
obs.gif
excl. BTW 149,00
stuk
Adviesprijs € 179,00
 € 30,00
stuk
excl. BTW
€ 149,00 Totale prijs
Alleen online verkrijgbaarAfhalen in onze vestigingBeperkte voorraadLevering de volgende werkdagBekijk winkelvoorraad

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

  • Maks Klantenkaartsysteem
  • Zegels en stempels zijn niet meer van deze tijd. Sparen met een klantenkaart wel. Het is aangetoond dat 80% van de klanten die sparen met een klantenkaart vaker terugkomt en 66% van de klanten met een klantenkaart meer besteedt!
  • Met het MAKS klantenkaartsysteem kunt u meteen aan de slag. In het pakket zit een spaarplannenboekje, waarin verschillende spaarprogramma´s beschreven staan. Hier kunt u een programma kiezen dat het beste bij uw organisatie past. Om punten op de klantenkaart te schrijven gebruikt u de moderne draadloze spaarterminal. De terminal is uiterst gebruiksvriendelijk en direct gereed voor gebruik. Alle transacties (uitgeven en innemen van punten) worden in de terminal opgeslagen. Voor het uitvoeren van transacties heeft u dus geen internet, telefoonverbinding of koppeling met de kassa nodig.
  • Het MAKS spaarsysteem wordt geleverd in een compleet pakket, inclusief 50 klantenkaarten die MAKS geheel in uw eigen huisstijl ontwerpen. De klantenkaarten worden u dan binnen 10 werkdagen toegestuurd. Extra klantenkaarten kunt u rechtstreeks bij MAKS bestellen.
  • Wanneer u de klantenkaarten aan uw klanten uitreikt, laat u uw klanten de bijgeleverde inschrijfformulieren invullen. Deze formulieren kunt u vervolgens naar MAKS sturen, die de gegevens gratis in uw MAKSCRM account verwerken. Met dit e-mailmarketing programma kunt u in een handomdraai professionele mailings en nieuwsbrieven naar uw kaarthouders versturen. De eerste drie maanden kunt u hier gratis gebruik van maken. Meer informatie kunt u vinden bij .

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

loadingLaden..
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.