Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Zoom in
Apple LCD Thunderbolt Display 27, MC914ZM/A

Apple LCD Thunderbolt Display 27", MC914ZM/A

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Apple LCD Thunderbolt Display 27", MC914ZM/A op Staples.nl
Product # WW-5829968
• Diepte: 20.7 • Ingebouwde USB-Hub: JA • Hoogte: 49.1
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
excl. BTW
855,00
stuk

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

 • Razendsnelle monitor met Thunderbolt I/O-technologie.
 • Deze monitor met Thunderbolt I/O-technologie werkt razendsnel bij het overzetten van gegevens tussen uw apparatuur en uw computer. Dankzij deze technologie werkt het twintig keer sneller dan USB 2.0 en twaalf keer sneller dan FireWire 800. Daarnaast kunnen er zes apparaten worden aangesloten op één en dezelfde compacte poort. Deze monitor werkt alleen met Mac's met een Thunderbolt aansluiting. Doordat de Apple Thunderbolt Display zowel een Thunderbolt- als een MagSafe-aansluiting heeft, wordt elke nieuwe Mac-notebook die u op dit scherm aansluit op slag een complete desktop. Deze schitterende 27 inch beeldscherm biedt u hoge resolutieschermruimte, een uitstekende geluidskwaliteit, een FaceTime HD-camera én ondersteuning voor FireWire 800 en Gigabit Ethernet. En allemaal via één aansluiting. Daarnaast kunt u twee Thunderbolt Displays aansluiten op een 15- of 17-inch MacBook Pro of op een iMac, hierdoor beschikt u over nog eens 7 miljoen extra pixels. Het is ook mogelijk om nog meer Thunderbolt-apparatuur aansluiten op een MackBook Pro.
 • Kantelbaar van -5 tot +25 graden.
 • Kleur: Zilver
 • Sterke technologie als gevolg van sterke samenwerking
 • Thunderbolt begon met een eenvoudig concept bij Intel Labs: een ongelofelijk snelle invoer- en uitvoertechnologie ontwikkelen waarop je vrijwel alles kunt aansluiten. Een nauwe samenwerking op technologisch gebied tussen Intel en Apple resulteerde in Thunderbolt, dat nu is geïntegreerd in de nieuwe MacBook Pro en de nieuwe iMac. Intel is de mede-ontwikkelaar van USB en PCI Express, twee veelgebruikte technologieën voor gegevensoverdracht. Apple is de uitvinder van FireWire en heeft er mede voor gezorgd dat USB zo'n groot succes is geworden. Door deze gezamenlijke aanpak is Thunderbolt de krachtigste, meest flexibele I/O-technologie die er ooit in een personal computer is gebruikt.
 • Een compacte poort met gigantische mogelijkheden
 • Met MacBook Pro en iMac heb je nu via één compacte poort toegang tot een scala aan hogeresolutieschermen en snelle randapparatuur. Thunderbolt is namelijk gebaseerd op twee basistechnologieën: PCI Express en DisplayPort. PCI Express is de technologie waarmee alle geavanceerde componenten in een Mac worden gekoppeld. En het zit ook in Thunderbolt. Hierdoor kun je externe apparatuur zoals RAID-arrays direct aansluiten op je MacBook Pro of iMac en de prestaties van PCI Express benutten. En dat is een primeur voor computers. Thunderbolt levert 10 watt stroom aan randapparatuur, dus je kunt ook onderweg met je MacBook Pro of thuis met je iMac werken aan projecten. Met PCI Express-technologie kun je bestaande USB- en FireWire-randapparatuur gebruiken, en zelfs via een simpele adapter verbinding maken met Gigabit Ethernet- en Fibre Channel-netwerken.
 • Supersnelle prestaties en slimme uitbreidings-mogelijkheden
 • Met de Thunderbolt I/O-technologie beschik je over twee kanalen op één connector met een doorvoersnelheid van 10 Gbps in beide richtingen. Hierdoor is Thunderbolt supersnel en uiterst flexibel. Het overzetten van gegevens van en naar randapparatuur gaat tot wel twintig keer sneller dan met USB 2.0, en tot twaalf keer sneller dan met FireWire 800. Daarnaast beschik je over meer dan genoeg bandbreedte om snelle apparaten door te lussen, zonder dat hieraan een hub of switch te pas komt. Op één Thunderbolt-lus kun je bijvoorbeeld meerdere snelle externe schijven, een video-opnameapparaat en zelfs een beeldscherm met een Mini Display Port-aansluiten, zonder dat dit ten koste gaat van de maximumdoorvoersnelheid.
 • Hoe groot je project ook is
 • Je kunt je MacBook Pro of iMac nu compleet inrichten voor professionele videobewerking, zoals je dat ook met je Mac Pro kunt doen. Als video-editor kun je nu geavanceerde opslagmedia, een beeldscherm met hoge resolutie en video-opnameapparatuur met hoge bitsnelheden aansluiten om de gehele postproductie van een speelfilm af te handelen op je MacBook Pro of iMac. Met Thunderbolt-technologie hebben de fabrikanten van randapparatuur eindelijk de mogelijkheid geavanceerde apparatuur voor vaste werkstations en desktops van topkwaliteit ook in te zetten voor draagbare computers.

Vaak samen gekocht

Apple LCD Thunderbolt Display 27", MC914ZM/A

€ 855,00 excl. BTW Snel bekijken

Apple Toetsenbord met numeriek toetsenblok bekabeld USB-toetsenbord

€ 43,99 excl. BTW Snel bekijken

Staples Multiuse Multifunctioneel Papier voor Laser en Inkjet A4 80 g/m² Wit

€ 19,99 excl. BTW Snel bekijken

Andere klanten bestelden ook

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.