Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (199 Producten)
Sorteren op:
SS,261
Notitieboeken van OxfordZ-notes en indexen. Ontdek nu het gemak!Fellowes papiervernietigers

Notitieboeken

Heb altijd papier bij de hand voor uw notities met onze notitieboeken. Schrijf snel een creatief idee op of maak notities voor een verslag. Houdt huiswerk netjes en georganiseerd door een notitieboek met tabbladen te gebruiken.

Aan u de keuze

Geen twee notitieboeken zijn gelijk. Daarom hebben wij blokken in verschillende vormen en maten zodat u altijd de juiste kunt vinden. Gebruik een kleine A5 voor snelle notities en een flinke A4 notitieboek om aantekeningen te maken van een lange vergadering. Houdt een wat grotere notitieblok bij uw bed om de nachtelijke inspiratie nog vast te leggen voor u gaat slapen.

Huiswerk

Onze notitieboeken zijn in alle academische sferen goed op hun plek. Kies uit onze brede selectie om notities te maken tijdens een college of om te notuleren tijdens een projectvergadering. De standaard notitieboeken zijn gemakkelijk met de hand te dragen, maar kunnen ook simpelweg in de rugzak meegedragen worden. Kies notitieboeken in jouw favoriete kleur, met de mooiste designs zodat hij altijd herkenbaar is.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.