Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (25 Producten)
Sorteren op:
SS,314
Esselte opbergoplossingenLuxe bureauaccessoiresVoor het opbergen en netjes houden van uw documenten.

Post-it notes en indextabs

Gemakkelijke geheugensteuntjes die het uw leven wat gemakkelijker zullen maken. De bekende post-it notes horen thuis op ieder kantoor, maar mogen ook in het huishouden niet ontbreken. Ideaal om snel notities op neer te zetten of als bladwijzers in een boek. Wij hebben een uitgebreide selectie aan post-it notes. Bezoek snel onze online webshop voor een overzicht van deze producten.

Onze post-it notes zijn beschikbaar in verschillende maten waardoor ze perfect te gebruiken zijn voor verschillende situaties. Zo kunt u aantekeningen noteren op de grotere versies en deze aan uw monitor hangen als geheugensteuntje. Maar ook de kleinere, gekleurde versies zijn handig om bepaalde pagina’s te markeren zodat u snel informatie terug kunt vinden. Maakt u graag gebruik van meerdere soorten post-it notes of indextabs, dan kunt u een leuke post-it houder bestellen om al de notes bij elkaar te houden.

Hoogwaardige kwaliteit

Natuurlijk wilt u niet dat een post-it indextab verdwijnt wanneer u net een pagina heeft gemarkeerd. Onze post-it notes zijn van uitstekende kwaliteit, waardoor ze goed en lang blijven kleven. Hierdoor blijven ze gegarandeerd op dezelfde plaats als waar u ze achterlaat.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.