Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (310 Producten)
Sorteren op:
SS,323
4-in-1 Kleurenlaser printerPapiervernietigersDYMO LabelWriter en labels

Printers

Tegenwoordig is het makkelijker dan ooit om precies de juiste printer te vinden, zowel voor professioneel als thuisgebruik. Of het nu gaat om een printer die dagelijks duizenden facturen moet afdrukken, of een die gebruikt wordt om de mooiste foto’s te printen, u vindt het bij Staples.

Altijd verbonden

Vele Epson, Brother, Lexmark en HP printers kunnen heel simpel via de WiFi verbinden. Hierdoor kunt overal binnen bereik van de printer uw documenten en afbeeldingen afdrukken. Nog een bijkomend voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken om rommelige kabels door het pand.

Hard copy of digitaal

Met alle printers heeft u de mogelijkheid om documenten en verslagen af te drukken. Onze All-in-One printers geven ook de optie om uw losliggende papieren in te scannen en digitaliseren. Door zowel een hard copy als een digitale back up te hebben, hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u documenten kwijt zult raken.

In-House Marketing

Met de kleurenprinters van HP, Canon, Epson en Lexmark kunt u creatief te werk gaan op uw kantoor. Houdt zelf controle over uw marketing en print zelf al uw folders, visitekaartjes en ander materiaal. Voor presentaties of creatieve producten kunt u ook gebruik maken van onze selectie A3 printers.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.