Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Zoom in
Bespaar
€ 144,51
Canon Canon imageFORMULA P-208 - documentscanner

Canon Canon imageFORMULA P-208 - documentscanner

Bekijk prijsinformatie, promoties en productbeoordelingen van Canon Canon imageFORMULA P-208 - documentscanner op Staples.nl
Product # WW-5840188
• Breedte: 312.5 • Diepte: 55.5 • Hoogte: 40
Nog geen reviews  Geef uw beoordeling als eerste:Schrijf een review
obs.gif
excl. BTW
64,49
stuk
Hier zijn enkele andere opties om te overwegen...

Dit product kan worden geleverd bij uw dichtstbijzijnde winkel. Plaats het product in het winkelmandje en selecteer "Ophalen in vestiging". Volg verder het normale betalingsproces.

  • De imageFORMULA P-208 is een uiterst compacte lichtgewicht scanner met USB-voeding. Deze geavanceerde scanner stelt mobiele werkers in staat onderweg documenten te scannen en verwerken. Met een aantrekkelijk design en een eenvoudige bediening is de imageFORMULA P-208 ook zeer geschikt voor privégebruik, bijvoorbeeld om thuis foto's en rekeningen te scannen.
  • De scanner bevat ook twee beeldsensoren om beide zijden van een document in één enkele passage te scannen. Hiermee biedt de imageFORMULA P-208 dubbelzijdig scannen met een hoge snelheid van 16 ipm via een enkelvoudige USB-aansluiting. De nieuwe scanner kan kunststof kaarten, zoals ID-kaarten, en kaarten met reliëfdruk scannen. De apparatuur beschikt standaard over geavanceerde scan-kenmerken, waaronder scheefstandcorrectie, automatische detectie van het paginafomaat, detectie van dubbele aanvoer en overslaan van blanco pagina's. Met een resolutie tot 600 dpi zorgt de scanner voor scans met een hoge kwaliteit die nauwkeurig overeenkomen met het origineel.
  • De draagbare scanner biedt onderweg, op kantoor of thuis praktische ad-hoc scanmogelijkheden. Gebruikers kunnen met de ingebouwde CaptureOnTouch Lite de Plug & Scan-functionaliteit selecteren om eenvoudig en zonder installatie van stuurprogramma's of software te scannen. Er is slechts een USB-verbinding met een Windows- of Mac-computer nodig.

Andere klanten bekeken ook

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.