Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending

Schrijfwaren | Plakband | Bureauaccessoires

Of u nu ideeën wilt vastleggen, uw werk wilt organiseren of aantekeningen wilt maken

Staples heeft alles wat u nodig hebt op het gebied van pennen, plakband en bureauaccessoires. Kies een favoriete pen, pak een paar plakbriefjes en vergeet nooit meer een idee.

Pennen (en potloden) voor iedereen: kies pennen van topmerken zoals BIC, Uni-Ball en Pilot in allerlei stijlen variërend van gelpennen tot balpennen, fijnschrijvers en meer. Kies uit diverse kleuren, soorten inkt en lijndiktes. Het maakt niet uit wat u kiest, het is gewoon belangrijk om schrijfgerei bij de hand te hebben voor briljante zakelijke ideeën, aantekeningen in de les of een kort boodschappenlijstje. Zorg dat uw etui gevuld is met een van de vele navulopties zodat u nooit zonder uw favoriete pen zit. Laat zinnen op de pagina opvallen met een felle kleur van tekstmarkers met vloeibare inkt, in stick- of in blokvorm. En voor een minder permanente optie kiest u voor vulpotloden of houten potloden met gum. En vergeet de kleurpotloden niet: perfect voor creatieve projecten of om bij elkaar horende feiten en cijfers een kleurcode te geven voor snelle identificatie.

Houd uw kantoor op orde: zorg dat u alles voor uw werk bij de hand hebt met kantoorartikelen van Staples en houd uw bureau netjes en georganiseerd, zowel thuis als op kantoor. Blader nu door onze uitgebreide onlineselectie van hoogwaardige accessoires die echt waar voor uw geld bieden. Prik uw favoriete herinneringen op de muur en voeg een persoonlijk tintje toe aan uw werkomgeving, of gebruik ze om belangrijke documenten op te hangen voor uw collega's. Zorg dat belangrijke informatie opvalt met een uitgebreid assortiment Post-Its en plakbriefjes in allerlei kleuren en maten. Gebruik ze om belangrijke informatie te markeren in documenten of gebruik extra grote stickies om ideeën op te schrijven tijdens vergaderingen. Houd uw papieren bijeen met papierklemmen in alle maten en zorg dat u geen belangrijke papieren kwijtraakt. En voor een persoonlijk tintje zijn onze bureaubenodigdheden verkrijgbaar in een reeks vrolijke kleuren. Onze papiersnijders zijn van de hoogste kwaliteit en snijden papieren precies en snel op maat. Verschillende soorten zijn beschikbaar, van kleine snijders met hefboom tot uitgebreidere papiersnijders met standaard en tafel.

Plakmiddelen voor ieder doel: van duct tape tot Sellotape, Staples biedt allerlei soorten plakband en plakmiddelen die gemakkelijk en effectief in gebruik zijn. We bieden diverse hand- en bureauplakbandhouders, van eenvoudig tot robuust, maar ook roze houders in stilettovorm voor extra flair. Staples biedt betaalbare merken zoals Scotch, 3M en Staples. Plakband en plakmiddelen zijn handig voor gebruik op kantoor voor het inpakken van cadeaus, het ophangen van posters of welk ander doeleinde ook. Bureauhouders zijn compact zodat ze niet zoveel ruimte in beslag nemen op uw bureau. Ze zijn gebruiksvriendelijk en kunnen met één hand worden gebruikt.

Featured Brands Scotch Staples BIC Pilot Edding Paper Mate

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.