Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (21 Producten)
Sorteren op:
SS,475
Monitoren Ontdek ons vernieuwde en uitgebreide assortimentStaples USB-sticksNetwerkopslag

Toetsenborden

Bent u op zoek naar een voordelige en eenvoudige toetsenbord, of heeft u juist behoefte aan een geavanceerder toetsenbord? In het aanbod van Staples kunt u kiezen uit een selectie van ruim 20 toetsenborden die de volgende dag al bij u afgeleverd kunnen worden. Kunt u niet helemaal beslissen welk het best bij u past? Gebruik dan onze handige vergelijkfunctie.

Verschillende soorten toetsenborden

Met een draadloos toetsenbord bent u niet meer afhankelijk van de lengte van een snoer. Een draadloos toetsenbord gebruikt batterijen met lange levensduur, zodat u niet constant batterijen hoeft te vervangen. Gaat u liever voor een authentieke optie, dan kunt u kiezen voor een toetsenbord met USB-aansluiting. Wilt u echt comfortabel typen, dan kiest u voor een ergonomisch toetsenbord. Deze biedt extra ondersteuning voor de polsen, sneltoetsen en een verbeterd toetsenblok: ideaal als u urenlang achter de computer moet typen.

Apple-toetsenbord

Heeft u een iPad, maar maakt u liever gebruik van een fysiek toetsenbord, dan is het numeriek toetsenbord van Apple een uitkomst. Geen stekkers of knoppen om te verbinden, gemakkelijk mee te nemen en superlicht van gewicht: met dit toetsenbord met nummerblok typt u overal een stuk gemakkelijker.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.