Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (5 Producten)
Sorteren op:
SS,481
DYMO LabelWriter en labelsAlles voor verzendenEtiketten Herma

Transparante Enveloppen

Wilt u extra bescherming geven aan uw advertentie- of promotiemateriaal, stuurt u een factuur graag mee op de buitenkant van een pakket of wilt u uw belangrijke papieren graag netjes houden, bekijk dan onze transparante enveloppen. Deze enveloppen zijn vooral voor bedrijven erg handig, maar zijn natuurlijk ook te gebruiken voor persoonlijke doeleinden. Bekijk ons assortiment aan transparante enveloppen en bestel snel om ze binnen enkele werkdagen in huis te hebben.

Scheur- en waterbestendig

Bescherm documenten tegen water en scheuren met deze handige transparante enveloppen. De sterke zelfklevende strip zorgt voor een nauwe afsluiting, terwijl een gedeelte van de envelop grijs is om de inhoud te maskeren. Houd uw grotere documenten kreukvrij met de A4 transparante enveloppen of gebruik de Debatin Paklijst Envelop voor vrachtvervoer en/of export.

Voordelig geprijsd

Transparante enveloppen kunt u in bulk kopen tegen aantrekkelijke prijzen. Plaats uw producten in het winkelwagentje en voltooi de bestelling. Binnen enkele werkdagen ligt het al bij u thuis op de mat.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.