Filter de resultaten (12 Producten)
Sorteren op:
SS,490
product van de maand
Get Organized 2017 notebook

Vaatwasmiddelen en toebehoren

De beste vaatwasmiddelen voor een perfect schone vaat. Om een schone vaat uit de afwasmachine te halen, heeft u echter niet genoeg aan alleen goede vaatwasmiddelen. Ontkalker is ook onmisbaar om de machine gezond te houden. En heeft u thuis of op kantoor geen vaatwasser, dan gebruikt u gewoon de traditionele afwasborstel.

Vaatwastabletten en waspoeders

De all-in-1 vaatwastabletten zorgen voor uitstekende kwaliteit door zijn krachtige werking. Het verwijdert moeiteloos vuil en moeilijke vlekken van de vaat, zodat uw vaat glanzend schoon wordt. Vaat kan natuurlijk ook niet schoon worden in een vuile vaatwasser. De all-in-1 tabletten maken ook uw machine van binnen schoon en onderhouden het. Deze tabletten zijn ook te bestellen in een milieuvriendelijke optie die een plantaardig reinigingsmiddel bevat in plaats van chloor en halogeen.

Ontkalkend waspoeder zorgt voor het behouden van de functie en hygiëne van uw vaatwasser. Vet en etensresten worden verwijderd, terwijl het calcium en kalkaanslag tegengaat. Ideaal om nare geurtjes te verwijderen en uw vaatwasser in uitstekende conditie te behouden.

Niet in het bezit van een vaatwasser?

Bent u niet in het bezit van een vaatwasser en wast u de vaat nog op de traditionele manier, neem dan eens een kijkje bij onze afwasborstels en multifunctionele afwasmiddelen. Veeg snel de keuken schoon met sterk absorberende keukendoekjes en droog de vaat met de katoenen keukendoeken. En bestelt u vandaag, dan ontvangt u het de volgende werkdag al.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.