Filter de resultaten (106 Producten)
Sorteren op:
SS,495
3M (Scotch)
MAil and ship

Verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal geeft extra bescherming aan producten tijdens verzendingen. Voorkom beschadigingen tijdens transport. Is de verpakking te groot voor het product? Dan kunt u het als opvulling gebruiken. Zo verzendt u gemakkelijk keramiek, glas en andere breekbare producten in verpakkingsmateriaal dat ook milieuvriendelijk is.

Verpakkingspapier en noppenfolie

De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt als u op zoek bent naar verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Koop bruin verpakkingsmateriaal op een rol als u veel breekbare spullen moet verhuizen. Dit verpakkingsmateriaal kunt u om de producten wikkelen, zodat u na verzending geen doos vol scherven opent. Bovendien is dit materiaal ideaal om producten in een doos op hun plaats te houden, door het als opvulpapier te gebruiken.
Noppenfolie verschilt van verpakkingspapier. Deze rollen bestaan namelijk uit met lucht gevulde noppen die als een stootkussen werken. Het vangt klappen op en is daarom een ideale bescherming tijdens transport.

Vergelijk uw opties

Met de verpakkingsmaterialen die beschikbaar zijn, kan het moeilijk zijn te besluiten voor welke u moet kiezen. Onder de materialen vindt u de optie ‘Vergelijken’. Vink deze optie aan bij de materialen die u interesseren en ons handige overzicht zal de keuze voor u overzichtelijker maken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.