Filter de resultaten (47 Producten)
Sorteren op:
SS,496
3M (Scotch)
MAil and ship

Verpakkingstape

Maak uw keuze uit verschillende soorten tape om uw pakketten en verzendingen eenvoudig en goed af te sluiten. Van een kleine verpakkingsrol voor alledaags gebruik tot grote rollen die op kantoor goed van pas komen; het assortiment van Staples biedt het allemaal.

Van doorzichtig plakband tot bruine verpakkingstape

Het aanbod is divers zodat u voor iedere gelegenheid de juiste verpakkingstape kunt vinden om uw pakketten zo goed mogelijk af te sluiten. Sterke, transparante of bruine verpakkingstape van polypropyleen, oranje verpakkingstape, pvc-verpakkingstape voor een professionele afwerking en milieuvriendelijke verpakkingstape die alleen maar uit gerecyclede materialen bestaat; u vindt het allemaal bij ons.

Verpakkingstape gemakkelijk gemaakt

Scheur snel stukken plakband af zonder dat u naar het eindstuk hoeft te zoeken met een plakbandhouder die u gemakkelijk op uw bureau kunt plaatsen. De verzwaarde houder valt niet om, glijdt niet weg en zorgt ervoor dat u met één hand het plakpand kunt afscheuren. De verpakkingstaperoller en tape dispenser hebben een verstelbare trekregeling en snijden snel om dozen en pakketten efficiënt af te plakken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.