Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending

Verzenden Verpakken Opslag

Stuur documenten, brieven en pakketjes moeiteloos naar iedere bestemming.

Er zijn diverse verpakkings-, inpak- en etiketteringsopties beschikbaar, alsook verschillende verzekeropties voor post, zodat uw verzending veilig op de bestemming aankomt. Papieren en kunststof enveloppen zijn in allerlei vormen en maten verkrijgbaar. Kies enveloppen met of zonder adresvenster, zelfklevend of verstevigd. We bieden een grote selectie artikelen voor eenvoudige, effectieve en professionele verpakking. Met onze verzendkokers kunt u bijvoorbeeld veilig grotere documenten, ontwerpen, prints, posters en meer verzenden. En hoe zit het als u pakketjes wilt versturen? U hebt keuze uit een uitgebreid aanbod verzenddozen, waarmee u grotere en zwaardere items kunt versturen, of het nu voor persoonlijk of zakelijk gebruik is. Voorzien van sluitflap, gemakkelijk te openen scheurstrip, zelfklevende sluiting, draaggrepen, beschermhoeken: met talloze opties om uit te kiezen is er altijd wel een verpakkingsoplossing die bij uw wensen past. Als leverancier van verzend-, verpakkings-, post- en transportproducten zou onze collectie niet compleet zijn zonder etiketten, labels en plakband.

Of u nu verpakkingsmateriaal of kantoorartikelen zoekt, alles wat u nodig hebt vindt u bij Staples. Sla benodigdheden in voor uw kantoor, leslokaal of thuis. Straal professionaliteit uit met betaalbare en voordelige visitekaartjes. Zorg dat u als manager van een klein bedrijf nooit zonder cellofaanzakken zit. Of verzeker u ervan dat items tijdens vervoer, opslag of bij verhuizing goed worden beschermd. Op zoek naar een geschenkdoos of geschenkpapier? Misschien komen er weer een paar verjaardagen aan. Neem eens een kijkje in ons diverse aanbod. Er zijn wijndozen, gekleurde kartonnen dozen, stevige dozen met deksel en meer, perfect voor vrijwel ieder geschenk, waarvoor ook mooi inpakpapier beschikbaar is.

Wilt u schade tijdens transport of opslag voorkomen en verminderen? De bescherming van uw pakketten is bij ons in goede handen. Bij inpakken op kleine of grote schaal, met plastic of papieren vulling of in cellofaanfolie, het principe blijft hetzelfde. Pak een item in met noppenfolie, plaats het in een doos, gebruik plakband of verzegel het pakket, plak een adresetiket op de doos of schrijf het adres in het adresveld en verstuur het pakket. Onze dozen zijn gemaakt van sterk enkellaags, dubbellaags of drielaags golfkarton en ze hebben vrijwel altijd een zelfklevende sluiting. Voor dozen waar zeer zware items in moeten worden vervoerd, bijvoorbeeld tijdens een verhuizing, is duct tape ook een sterke en veelzijdige optie.

Om een lang verhaal kort te maken: wij zijn specialisten op het gebied van materiaal voor verzending, verhuizing of opslag. We bieden altijd volledige productlijnen, opties en assortimenten zodat u vrijwel alles wat u nodig hebt in één keer kunt vinden. Of u nu een constante bevoorrading van verpakkingsmateriaal nodig hebt of iemand iets leuks wilt sturen, Staples heeft de oplossing.

Featured Brands Herma Staples Dymo Mail Lite Clever Pack

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.