Wij vergelijken de prijzen zodat u dat niet hoeft te doen.
Besteed nog € 35,00 voor  Gratis verzending
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
SS,518
Koffie en TheeVoordelige wegwerpartikelen

Waterkokers

Waterkokers zijn onmisbaar op ieder kantoor en in ieder huishouden. Een heerlijk kopje thee, koffie of soep; binnen enkele minuten kookt het water al en wordt u heerlijk van binnenuit verwarmt.

Een waterkoker die bij u past

Iedere waterkoker heeft natuurlijk dezelfde functie: het snel opwarmen van water tot het kookt. Waar moet u opletten bij het aanschaffen van een waterkoker? Het vermogen van de waterkoker bepaalt bijvoorbeeld hoe snel het water opwarmt. Het kan belangrijker zijn voor werknemers op kantoor om snel een bakje thee te zetten, dan voor een huishouden. Hiernaast kijkt u naar de grootte van de koker. Wilt u dat het water snel opwarmt, dan kiest u waarschijnlijk voor een kleinere pot die ook lichter van gewicht zijn. Tenslotte let u erop of de waterkoker draadloos is. De meeste waterkokers kunt u van de basis pakken, maar nog niet alle kokers werken al op deze manier.

De waterkokers die u via onze website bestelt, ontvangt u de volgende werkdag al in huis of op kantoor. Zo zit u nooit lang zonder uw warme thee of koffie.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..

Onze aanbiedingen per e-mail ontvangen?

Aanmelden
Vul a.u.b. een geldig e-mailades in
Volgt u ons al?
Beschikbare betaalmethoden
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.