Filter de resultaten (35 Producten)
Sorteren op:
SS,477
product van de maand
Get Organized 2017 notebook

WC Papier, Keukenrol & Tissues

Keukenrollen, Kleenex-tissues en wc-papier zijn voorwerpen die u iedere dag wel nodig heeft. Even snel iets schoonmaken, van de tafel vegen of de handen drogen; de papieren rollen die u bij Staples vindt zijn van hoge kwaliteit en scheuren niet bij gebruik. Bent u klaar met het papier, dan gooit u de vellen direct weg zodat u ook nog hygiënisch bezig bent.

Bestel uw papieren rollen online

Papieren rollen zult u zowel op kantoor als thuis gebruiken. Voor gebruik kunt u grotere rollen bestellen die uit meerdere vellen bestaan, zodat u niet te vaak opnieuw hoeft te bestellen en uw werknemers niet zonder papieren rollen staan. Voor thuis kunt u normale rollen bestellen die de volgende werkdag al geleverd worden, zacht aanvoelen en uit meerdere lagen kunnen bestaan.

Dispensers en opbergdozen

Bergt u uw gezichtsdoekjes, Kleenex tissues en wc-papier graag netjes op, dan zijn hier verschillende opties voor. De dispensers voor wc-papier, keukenrollen en tissues zijn gemakkelijk aan de muur te bevestigen, zodat het weinig ruimte inneemt. De dispensers zijn handmatig te bedienen en gemakkelijk weer aan te vullen. Houdt uw gezichtsdoekjes uit het oog in leuke, ovale doosjes die u overal in het huis kunt plaatsen. Ook passen ze goed in ieder toilet op kantoor om dat thuisgevoel te creëren. 

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief BTW.