3D Printing bij Staples

Wat is 3D Printing?

Een 3D printer is in staat een driedimensionaal object te creëren door laag voor laag een product op te bouwen. Dit kan met materialen zoals plastic, metaal, papier of bijvoorbeeld chocolade. Nadat het ontwerp is geladen, kan de productie plaatsvinden. Voorbeelden van producten die al op deze manier worden geproduceerd zijn: gepersonaliseerde schoenen, pokerchips, bordspellen, smartphone covers, juwelen, kunstmatige beenderen, gedupliceerde archeologische voorwerpen, maquettes, prototypes en bedrijfslogo's in 3D.

Hoe kan Staples u hierbij van dienst zijn?

Staples Office Centre heeft een expertise centrum gelanceerd, waar u terecht kunt voor al uw vragen omtrent 3D Printing. Daarnaast staat Staples Office Centre op het punt om een 3D Online Print Service te starten, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse materialen. In eerste instantie zal er gebruik worden gemaakt van 3D Printing op basis van papier, waarbij men een eigen ontwerp online kan uploaden of men uit de online "catalogus" een keuze kan maken uit de beschikbare 3D designs/objecten. In een vervolgfase is het mogelijk om bijvoorbeeld ook op plastic en metaal te printen. Staples is in Nederland de enige aanbieder van 3D Printing op basis van papier.

Gratis 3D Printing Workshop

Benieuwd naar de mogelijkheden van 3D Printing? Wij nodigen u hierbij met genoegen uit voor een gratis kennismakingsworkshop in ons nieuwe 3D Experience Centre in Almere. De workshop duurt circa 90 minuten. Introducés zijn ook van harte welkom!

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.