OK
Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,1819

Houd de adresgegevens van uw connecties bij in adresboeken

In uw persoonlijke en professionele leven leert u regelmatig nieuwe mensen kennen. Of het nu gaat om een dierbare vriend of een goede zakenrelatie: adresgegevens zijn waardevol. U kunt deze gegevens daarom het beste opschrijven in een speciaal boek. Adresboeken bieden een overzichtelijke manier om al uw contactgegevens op te schrijven en te beheren. Deze boeken bieden ruimte voor de telefoonnummers, e-mailadressen en adresgegevens van uw contacten. Zo hebt u altijd de juiste informatie bij de hand wanneer u met iemand in contact wilt komen.

Uw adresgegevens ordenen

Het grote voordeel van werken met adresboeken is dat u uw contactgegevens altijd op een rijtje hebt. De meeste contactboeken zijn voorzien van tabbladen met daarop de letters van het alfabet. U kunt uw gegevens dankzij deze tabbladen terugvinden op beginletter. U kunt het uzelf nog makkelijker maken door gebruik te maken van Post-It tabs & indexmarkers. Hiermee laat u belangrijke personen in het adresboek opvallen, waardoor u hun gegevens altijd snel kunt vinden. Met kleurpotloden kunt u ieder contact een eigen kleur geven. Zakenrelaties geeft u bijvoorbeeld met rood aan, familie met groen.

Andere contactgegevens bewaren

Het is ook vandaag de dag nog gebruikelijk om contactgegevens te delen door middel van visitekaartjes. Deze kaartjes laten zien waar u en uw bedrijf voor staan. De visitekaartjes die u ontvangt van andere professionals bewaart u overzichtelijk in een visitekaartjes map. Zo hebt u al uw visitekaartjes op één plek en kunt u ze snel en gemakkelijk raadplegen. Deze waardevolle gegevens blijven dus altijd veilig bewaard.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.