OK
Filter de resultaten (28 Producten)
Sorteren op:
CT,1820

Zorg altijd voor voldoende adresetiketten voor uw labelprinter

Adresetiketten voor labelprinters en labelwriters

Particulieren en bedrijven hebben het gemak van labelprinters allang ontdekt. Door de thermische afdruktechnologie zijn toner en kostbare cartridges vandaag de dag overbodig. Een labelwriter geeft het logo van uw bedrijf en alle andere huisstijlelementen zoals het lettertype altijd in een perfecte kwaliteit weer. Belangrijk is dat u over de passende etiketten beschikt. Zitten de etiketten eenmaal op de pakjes, dan is het een kwestie van de rol vervangen om vervolgens de etiketten voor brieven, facturen en ander drukwerk verzendklaar te maken. Het gebruik van deze stickers getuigt niet alleen van professionaliteit, het brengt ook het imago van uw bedrijf onder de aandacht. Ze bezorgen een persoonlijke touch aan de zakelijke mail.

Adresetiketten in alle soorten en maten

Het brede assortiment adresstickers van Staples is afgestemd op de diverse modellen labelprinters en labelwriters van onder andere DYMO en Brother. Maakt uw bedrijf relatief weinig gebruik van de post, dan zijn de A-4 vellen met zelfklevende etiketten een ideale oplossing. Ze passen in alle printers en kopieerapparaten en leveren altijd een perfecte kwaliteit. Met de bijbehorende software van de fabrikant zijn de etiketten in een handomdraai klaar. Bovendien beschikken de gangbare tekstverwerkingsprogramma's ook over de mogelijkheid de etiketten vorm te geven. Adresstickers voor grote dozen, kokers, kleine pakketjes of enveloppen, hier vindt u gegarandeerd het juiste formaat. Zo weet u zeker, dat u het juiste item voor u en uw medewerkers hebt.

Altijd een voorraad adresstickers

In een goed uitgerust kantoormagazijn mogen rollen adresstickers niet ontbreken. Daarnaast is het handig altijd een flinke reservevoorraad A4 vellen met zelfklevende etiketten in huis te hebben, want ook een labelwriter kan wel eens een off day hebben. In dat geval kan de printer het werk overnemen. Een gedegen voorraad passende stickers bespaart veel ergernis en onnodige stress in onverwachte situaties. De klant is koning en ook potentiële klanten moeten altijd snel iets toegestuurd kunnen krijgen. Alleen al daarom is een extra voorraad adresstickers absoluut geen overbodige luxe. Bij Staples vindt u altijd wat u nodig hebt!

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.