OK

Deel uw dagen optimaal in met agenda's & kalenders

Het dagelijks werk slokt een groot deel van uw tijd op. Van de 168 uur in een week brengt u soms maar bar weinig tijd buiten de bedrijfsmuren door. Voor een goede planning van alle werkzaamheden én het overhouden van vrije tijd is een strakke planning daarom cruciaal. Om alles uit uw werkweek te halen en altijd te weten waar u aan toe bent, bieden agenda's & kalenders uitkomst. U ziet in een oogopslag uw belangrijke afspraken, taken en deadlines, en vooruit plannen wordt bijzonder gemakkelijk. Daarnaast zijn jaaragenda’s bijvoorbeeld ook nog eens zeer geschikt als relatiegeschenk. U doet er zowel uw klanten als personeel een groot plezier mee.

Altijd up-to-date

Tijd is een hele belangrijke factor voor bedrijven, ondernemingen en andere organisaties die zo rendabel mogelijk moeten zijn. Dat begint natuurlijk met op tijd op het werk komen en elke minuut productief gebruiken. Maar ook gedurende de werkdag moet de tijd in de gaten worden gehouden. U moet op een bepaald moment bijvoorbeeld bij een bespreking of vergadering zijn, verwacht het bezoek van een klant of heeft een belangrijke afspraak buiten de deur. Voor al deze situaties heeft Staples hoogwaardige producten waarmee u uw efficiency en productiviteit optimaliseert. Als u bij de tijd wilt blijven, neem dan gelijk een kijkje in het aanbod kantoor- en wandklokken. Samen zorgt dat voor een ideale indeling van uw tijd, wat u en uw medewerkers nog efficiënter maakt.

Organizers voor bureau en wand

Ook het succes en rendement van een bedrijf als geheel staat of valt met een goede planning, want tijd kost nu eenmaal geld. Daarom bieden de juiste agenda's & kalenders altijd uitkomst. Op het kantoor van een afdelingshoofd mag een bureau-organizer absoluut niet ontbreken. En om het personeel bekend te maken met de taken die op korte termijn moeten worden uitgevoerd, maakt u een keuze uit een van onze functionele wandplanners. Dit geeft iedereen extra overzicht op de planning, waardoor alle processen sneller en zorgvuldiger uitgevoerd zullen worden.

Uitgelichte merken Staples Brepols

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.