OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
SS,5934

Een vrijmibo met alcoholische dranken om de werkproductiviteit te verhogen

Het klinkt wat tegenstrijdig: een borrel met drank komt ten goede aan de werkproductiviteit. En toch kan het zeker een positief effect hebben voor uw bedrijf. Het succes van een bedrijf hangt namelijk voor een groot deel af van de samenwerking tussen de werknemers. Hoe beter de communicatie en samenwerking is tussen de collega's, hoe meer werk er geleverd wordt. Daarnaast draagt een borrel ook bij aan het plezier dat de werknemers ervaren op hun werk. Een plezierige werkplek is een efficiënte werkplek.

Serveer niet al te sterke drank

Om een borrel vooral gezellig te houden, zonder dat er al te veel dingen gebeuren waardoor collega's elkaar maandag niet meer onder ogen durven te komen, adviseren we vooral om alcoholische dranken met een laag alcoholpercentage te serveren. Een verfrissend biertje bijvoorbeeld. Ondanks dat een borrel heel gezellig is en er een informele sfeer hangt, blijft het wel een werkborrel die vaak ook een zakelijke insteek heeft. Deel wat lekkere snacks uit, serveer aan het einde nog een goed kop koffie en een gezellige borrel is gegarandeerd.

Non alcoholische dranken

Houd ook rekening met de werknemers die geen drank willen of kunnen drinken. In ons assortiment vindt u daarom ook alcoholvrij bier. Dit bier heeft een enorme opmars gemaakt de afgelopen jaren en is populair bij een breed publiek. Het non alcoholische biertje kan vandaag de dag dan ook niet meer ontbreken op een borrel. En voor de mensen die absoluut niet van alcohol houden, zorgt u natuurlijk voor frisdranken.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.