OK
Filter de resultaten (68 Producten)
Sorteren op:
SS,5935

All-in-one inkjetprinter voor gebruik thuis of op kantoor

Bij het printen van diverse kleurendocumenten is het juiste model en type printer uiterst belangrijk. Met een krachtige all-in-one inkjetprinter lukt het u zeker om mooie documenten in kleur te printen. Of het nu gaat om rapporten, e-mails of andere kleurendocumenten, met deze printer van Staples kiest u voor kwaliteit. Brother, Canon, Epson en HP zijn merken die dit type printer aanbieden. U combineert uw aankoop bijvoorbeeld met kopieer- en multifunctioneel papier. Door te bestellen op onze site voert u een interessante besparing door als het gaat om printkosten.

Multifunctioneel printen voor kantoorwerkzaamheden

Een all-in-one inkjetprinter kan veel meer dan alleen maar afbeeldingen en documenten afdrukken. Het is een multifunctioneel apparaat: u kunt er ook mee kopiëren, faxen, scannen of inkjetlabels bedrukken. Juist de veelzijdigheid van deze printer maakt hem uitstekend geschikt voor gebruik op kantoor. Diverse kantoorwerkzaamheden kunnen er probleemloos mee worden opgepikt. In combinatie met de juiste zwart- of kleurencartridges gaat u voor de allerbeste kwaliteit.

Nog meer elektronica voor uw bedrijf

Wat voor printertaken u ook uitvoert op kantoor, met een all-in-one inkjetprinter van Staples gaat u voor topkwaliteit en voert u een interessante kostenbesparing door. Uiteraard geldt dit niet alleen voor printers, maar bijvoorbeeld ook voor de aankoop van nieuwe computers. Een printer is veelal draadloos aan te sluiten op een laptop of desktop. Kortom, wij zijn uw perfecte partner op het gebied van printerelektronica. Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies omtrent uw aankoop.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.