OK
Filter de resultaten (48 Producten)
Sorteren op:
SS,5936

All-in-one kleurenlaserprinter: voor thuis en op kantoor

De all-in-one kleurenlaserprinter is onmisbaar op elke drukke werkplek, op een klein kantoor of gewoon thuis. Met behulp van deze printer zijn er binnen enkele ogenblikken hoogwaardige afdrukken te maken. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het gebruik van goede software. Ga voor kwaliteit en bespaar geld op de aanschaf van dit type printer door een kijkje te nemen bij ons veelzijdige aanbod printersupplies. U bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een compleet nieuwe en veelzijdige printer voor thuis of op kantoor.

Het gemak van een all-in-one kleurenlaserprinter

All-in-one kleurenprinters zijn er in allerlei soorten en maten. Brother, HP en Canon zijn slechts enkele merken die u tegenkomt in onze webshop. Uiteraard kiest u een printer die past bij het soort werkzaamheden dat moeten worden uitgevoerd. Met deze printer is er van alles mogelijk: printen, kopiëren, scannen en faxen. Dit maakt de laserprinter tot een perfecte aankoop voor uw onderneming. Dankzij de hoge afdruksnelheden worden diverse printertaken probleemloos uitgevoerd.

Levendige en kleurrijke afdrukken

Wat voor soort laserprinter u ook koopt, bij Staples bent u verzekerd van levendige en kleurrijke afdrukken. Voor het gebruik van deze laserprinter hebt u een toner nodig. U bestelt een printer eenvoudig in combinatie met de juiste soort toner. Maakt u hiervoor gebruik van onze toner finder. Uiteraard werkt een printer pas echt optimaal dankzij een goed netwerk. U bent bij ons op de juiste plek om dit slim en efficiënt vorm te geven. Kortom, maak de keuze voor deze veelzijdige laserprinter en verras uzelf en anderen met kleurrijke documenten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.