OK
Filter de resultaten (19 Producten)
Sorteren op:
SS,5940

Een verfrissend kantoor met de allesreinigers

Met allesreinigers houdt u het kantoor eenvoudig schoon en verfrissend. U hoeft enkel nog een emmer, warm water en doekjes te pakken en u kan van alles schoonmaken. Een groot voordeel aan allesreiniger is dat er, zoals de naam ook al verklapt, heel veel mee schoongemaakt kan worden. Haal een vochtige doek over de bureaus, tafels en stoelen en ze zijn weer helemaal stof- en vetvrij.

Een schoon kantoor zorgt voor tevreden werknemers

U vindt het natuurlijk belangrijk dat uw werknemers tevreden zijn. Tevreden werknemers zijn productiever en leveren dus meer geld op. Daarnaast geeft het u waarschijnlijk ook voldoening als uw werknemers zich fijn voelen in uw bedrijf. En bij een goed bedrijf hoort nu eenmaal een schoon kantoor. Zorg er daarom voor dat u de juiste reinigingsmiddelen in huis hebt, zoals stofzuigers, dweilen en emmers.

Allesreiniger mag bij de schoonmaakartikelen niet ontbreken

Een allesreiniger is een van de belangrijkste schoonmaakartikelen, met name omdat het grootste gedeelte van het kantoor ermee schoongemaakt kan worden. Voor toiletruimtes en keukens adviseren we u echter om schoonmaakartikelen te gebruiken die daar speciaal voor ontwikkeld zijn, omdat een goede hygiëne in die ruimtes erg belangrijk is voor de gezondheid van uw personeel. Toiletreinigers en keukenreinigers hebben een andere samenstelling, waardoor ze de bacteriën nog beter bestrijden dan allesreiniger. Een allesreiniger is uitstekend om de dagelijkse viezigheden en stofrestjes te verwijderen en om weer te zorgen voor een frisse geur.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.