OK
Filter de resultaten (18 Producten)
Sorteren op:
CT,3

Apple-accessoires

Apple biedt enorm veel accessoires voor zijn producten waarvan u een groot gedeelte ook bij Staples kunt bestellen. Hoesjes die uw iPhone, iPad of iPod beschermen tegen krassen en vuil. Bluetooth sets waarmee u muziek kunt luisteren of handsfree een telefoongesprek kunt aannemen. Batterijen die u minder vaak hoeft op te laden en een stylus om uw scherm handig te bedienen.

Duurzame hoezen voor uitstekende bescherming

Al uw Apple-aankopen kunt u beschermen met stijlvolle hoezen. Multifunctionele hoezen in verschillende kleuren die u ook als standaard kunt gebruiken, een leren smartcover met magneten en een siliconencase voor uw iPhone. Deze hoezen zijn onmisbaar om lang van uw Apple-aankoop te kunnen genieten.

Overige Apple-accessoires

Ook voor uw Apple Air kunt u verschillende accessoires bestellen. Denk hierbij aan een hoes en een keyboardcover. Oordopjes, toetsenborden, trackpads, opladers, adapters, afstandsbedieningen voor uw Apple-tv, u bestelt het allemaal online op de website van Staples. Geniet van aantrekkelijke prijzen en snelle bezorging. En haalt u het liever zelf op, dan kan dit bij uw dichtstbijzijnde winkel.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.