OK
Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
CT,5

Apple iMac

Voor een superieure desktopcomputer met een fantastisch beeldscherm, hoge opslagcapaciteit en snelle processors, bent u natuurlijk op zoek naar de iMac. Ongelooflijk dun met een strak ontwerp en vol geavanceerde technologie, de Apple iMac is zelfs geschikt voor designstudio’s, productiehuizen en scheikundelabo’s. Bekijk onze selectie en u merkt dat de iMac een diepe indruk achterlaat. Vergeet ook de iMac-aanbiedingen niet bij te houden.

iMac-specificaties

Uiteraard verschillen de specificaties per iMac. Waar u in ieder geval wel van op aan kunt, is dat iedere iMac een prachtig breedbeeldscherm heeft waarop uw foto’s en video’s scherp, helder en nauwkeurig bewonderd kunnen worden. Dataoverdracht is bliksemsnel en alles is magisch: het toetsenbord, de muis en de trackpad. De Magic Keyboard is draadloos en oplaadbaar, de Magic Mouse 2 is soepel, draadloos en heeft alle voordelen van Multi-Touch, en de Magic Trackpad ondersteunt alle Multi-Touch-bewegingen en Force Touch. Nauwkeurige specificaties per model vindt u in de beschrijvingen.

Apple iMac-aanbiedingen

Heeft u interesse in de aankoop van een Apple iMac, bekijk dan ook onze aanbiedingen. Deze herkent u door de sticker op=op. Dus wacht niet te lang en bespaar geld op uw nieuwe Apple iMac.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.