Filter de resultaten (2 Producten)
Sorteren op:
CT,10
PC oplossingen
Monitor beugels en steunen
Fellowes Ergonomie

Apple iPad air

De Apple iPad Air is een compacte iPad met enorm veel kracht. Aangezien het dunner en lichter is dan de vorige iPad, is het gemakkelijker om het overal mee naartoe te nemen. Apps die enorm snel opstarten, betere reacties van de touchscreen en een ingebouwde accu die wel tot 10 uur meegaat. Bekijk onze selectie van de Apple iPad Air en bestel snel uw eigen exemplaar.

De geavanceerde functies van de Apple iPad Air

Dunner, sneller en krachtiger: de Apple iPad Air is een verbeterde versie van zijn voorganger. Met duizenden betalende en gratis apps, snel mobiel internet en een vernieuwd Retina-display, haalt u nog meer genot uit uw iPad. Wat kunt u verwachten? Baanbrekende Touch ID-vingerafdruksensor, een snelle A8X-chip met 64-bits architectuur, een nieuwe iSight-camera en een verbeterde FaceTime HD-camera. Hiernaast heeft u de keuze uit verschillende opslagcapaciteiten. Zo is de uitstekende Apple iPad Air 32gb wifi te bestellen en wilt u iets speciaals, bekijk dan de iPad Air Goud.

Bestel direct online

Of u nu heeft gekozen voor de Apple iPad Air 32gb wifi of de iPad Air Goud, u kunt beide online bestellen. Haalt u het liever op, bestel dan alvast online en haal het op bij uw dichtstbijzijnde winkel.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.