OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
CT,6

Apple iPad

Scherpe webpagina’s, ongelooflijke kleuren, snelle processors en licht qua behuizing. De iPads van Apple zijn veelzijdig, hebben de meest geavanceerde functies en leveren geweldige prestaties. Ideaal als u op zoek bent naar een lichte iPad die u overal mee naartoe kunt nemen.

Geniet van mooiere kleuren, 1080p HD-resolutie en een krachtige A5X met quad-core- processor. Games worden enorm realistisch, de reactiesnelheid is optimaal en uw video-opnamen worden ondersteunt in Full HD. De iPad zorgt voor een levendige kijkervaring en is bij ons online te bestellen.

De iPad Pro

De iPad Pro is enorm licht en snel, precies wat u van een product van Apple verwacht. Het geavanceerde Retina-display is helder, heeft True Tone- sensoren en antireflectiecoating. Een snelle A9X-chip met 64-bits architectuur, vier luidsprekers, geavanceerde iSight- en FaceTime HD-camera’s, een Touch ID-vingerafdruksensor en supersnelle wifi zorgen voor optimaal genot. Bestel de Apple Pencil en Smart Keyboard erbij om nog meer uit de iPad Pro te halen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.