Filter de resultaten (21 Producten)
Sorteren op:
CT,15

Apple Macbook

Een stijlvolle MacBook koopt u snel en voordelig op de website van Staples. Ultradunne ontwerpen, moderne functionaliteiten en geoptimaliseerde technologie: de MacBook is ideaal voor zowel thuis als op kantoor. Bekijk ons uitgebreide aanbod voor een overzicht van de prijzen.

MacBook

Kies voor een Office MacBook of Apple MacBook. Weet u van tevoren al wat u nodig heeft, dan selecteert u eenvoudig de schermresolutie, het type harde schijf en modem voor een overzicht van de beschikbare opties. De MacBooks zijn slank en licht waardoor het gemakkelijk is om ze overal mee naartoe te nemen. Het elegante ontwerp zorgt ervoor dat de laptop ook een professionele indruk geeft bij vergaderingen en dankzij de batterij kunt u de MacBook de hele dag gebruiken, zonder de batterij opnieuw op te laden.

Vergelijk uw opties

De uitstekende functies van de MacBooks kunnen het wat moeilijker maken om de juiste optie voor uw behoefte te kiezen. Maak daarom gebruik van onze optie Vergelijken. Selecteer eenvoudigweg de MacBooks waarin u geïnteresseerd bent en u krijgt een overzichtelijke vergelijking van uw opties.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.