OK
Filter de resultaten (26 Producten)
Sorteren op:
CT,1278

Bewaar uw oude documenten in kwaliteitsvolle archiefdozen

In elke organisatie stapelen documenten zich op. Veel informatie wordt tegenwoordig digitaal bewaard, maar we kunnen nog steeds niet zonder papieren documenten. Vaak zijn er stukken die u omwille van wettelijke bepalingen jarenlang moet bewaren. Deze opgeslagen documenten moet u bovendien snel terugvinden. Tijd verliezen met urenlang zoeken naar een verloren dossier hoort niet bij een efficiënte organisatie. Bovendien is er in een bedrijf meestal weinig plaats om van alles en nog wat op te slaan. Bewaar uw oude dossiers daarom in stevige en handige archiefdozen van Staples. In ons assortiment vindt u robuuste dozen van verschillende materialen, bestemd voor afzonderlijke documenten, hangmappen of ordners.

Een geschikte archiefdoos kiezen in onze webshop

Vind in onze webshop de beste archiefdoos voor uw organisatie. Maak uw keuze uit dozen van gewoon karton of van sterk golfkarton voor het opslaan van folio- of A4-documenten. Bij Staples treft u bovendien heel wat soorten sterke stapelbare archiefdozen aan, die voorzien zijn van een sluitklep of een afzonderlijk deksel. Plaats meerdere stapelbare dozen op elkaar en bespaar zoveel mogelijk ruimte in uw archief. Om uw documenten netjes te ordenen en stukken in één dossier te verzamelen, bestelt u in onze webshop diverse soorten mappen of ordners.

Speciale archiefdozen en archiefkasten

Als u uw dossiers in hangmappen bewaart, bieden onze opbergboxen voor hangmappen uitkomst. Deze zijn aan weerszijden voorzien van metalen hangrails. We leveren ook speciale archiefcontainers voor ordners. Als u waardevolle of geheime documenten veilig wilt opslaan in een robuuste kast, bekijk dan ons aanbod van archiefkasten. Sommige kasten zijn brandwerend en beschikken over een veiligheidsslot. Om uw archief overzichtelijk in een beperkte ruimte in te richten, bent u bij Staples aan het goede adres.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.