OK
Filter de resultaten (11 Producten)
Sorteren op:
CT,1823

Berg uw documenten efficiënt en veilig op met aangepaste archiefkasten

Hoeveel tijd verliest u met het doorzoeken van oud papierwerk? Het raadplegen van de boekhouding van vorig jaar of de zoektocht naar dat contract dat ergens eindeloos stof ligt te vangen? Wanneer bureaukasten uitpuilen met oude documenten en u door het bos de bomen niet meer lijkt te zien, kiest u best voor archiefkasten. Deze kasten bieden uw oude dossiers de nodige bescherming en maken bovendien een en ander inzichtelijker. Kies daarom voor een handige archiefkast ter vervanging van mooie kantoorkasten boordevol weinig geraadpleegd materiaal.

Archiefkasten bieden optimale opbergmogelijkheden

Archiefkasten komen in verschillende afmetingen en opbergcapaciteiten. Het is uiteraard belangrijk om te kiezen voor een archiefkast die optimaal aansluit bij uw noden. De kleinste archiefkast bestaat dan wel uit slechts enkele laden, grotere broertjes kunnen ettelijke malen meer dossiers bevatten. Vaak zijn standaard ook verschillende systeemlegborden voor hangmappen voorzien. Ook biedt de archiefkast soms de mogelijkheid om ook volledige archiefdozen op te bergen en zo optimaal te genieten van de beschikbare ruimte. Is ook een inbraakvertragende werking een noodzaak? Voor iedere toepassing vindt u een geschikte kast. Bekijk daarom de desbetreffende productpagina's voor meer informatie.

Niet alleen handig maar ook veilig

Aangezien uw archief mogelijk gevoelige informatie bevat, moet het opbergen ook veilig gebeuren. Ongeacht de voorziene inhoud: deze kasten zijn ook verkrijgbaar in een inbraak- en brandwerend jasje. Een sleutel en verschillende beveiligingslagen moet de kwaadwillende uit onze papieren houden. De brandwerende kluizen bieden dan weer een brandisolerende bescherming. Bij iedere brandwerende kluis is de desbetreffende DIN-norm steeds aangegeven.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.