Superdeal Product van de maand [ Deal verbergen ]
Sandisk Cruzer Blade USB-stick 16GB

Archiveren | Binden | Organiseren

Organisatie en archivering is essentieel voor iedere onderneming. Laat ons u helpen uw kantoor op orde te brengen met ons assortiment organisatie- en archiefartikelen. Met dossiers, ordners en accessoires kunt u met gemak uw projecten op orde krijgen. Wilt u uw papierwerk op één plek bewaren? Of wilt u liever alles sorteren en onderbrengen in verschillende categorieën? Onze scheidingsbladen, mediahoezen, indextabbladen en andere bureauaccessoires helpen u alles op orde te krijgen.

Dankzij het uitgebreide assortiment ordneraccessoires vindt u precies wat u nodig hebt om uw papierwerk op te slaan. Plant u een evenement of congres? Wij een ruim assortiment klemborden en congresmappen en vergadermateriaal om u op weg te helpen. Als het tijd is voor langdurige opslag, bekijk dan onze selectie archief- en opbergdozen.

Met onze sorteermiddelen zorgt u ervoor dat u nooit meer het overzicht kwijtraakt. Gebruik bijvoorbeeld onze tabbladen om uw papierwerk per onderwerp te scheiden. Bij Staples bieden we verschillende rapportmappen, zodat u altijd de rapportmap vindt die bij uw werk past.

Onze ordners met 3 ringen zijn verkrijgbaar met verschillende ringstijlen en -formaten voor efficiënt en gelijkmatig omslaan van de pagina's en goede zichtbaarheid van de inhoud. Van Avery, Elba, Leitz en andere grote merken tot ons eigen Staples-merk: wij bieden precies wat u voor uw presentaties nodig hebt. Als u graag een milieubewuste keuze maakt, is het prettig te weten dat onze grote selectie mappen is gemaakt van gerecyclede materialen.

Als het eenmaal tijd is om uw producten en papierwerk op te slaan kunt u gebruik maken van onze archiveringsproducten. Als u altijd het overzicht kwijt raakt van uw papieren kunt u deze opslaan met onze harmonicamappen. Sorteer deze op kleur als u echt georganiseerd te werk wilt gaan. Verliest u ook altijd uw visitekaartjes? Zet een kaarthouder binnen handbereik op uw bureau om nieuwe en bestaande contacten in te bewaren.

Featured Brands Staples Leitz Elba Exacompta GBC Loeff's patent archief systeem

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.