OK
Filter de resultaten (4 Producten)
Sorteren op:
SS,5945

De beste kwaliteit muziek met de audiospeler

Muziek op de werkvloer heeft een positief effect op de productiviteit. Dat is uit diverse onderzoeken gebleken. Zeker in de loop van de dag daalt de concentratie. Een prikkel van buitenaf zoals muziek kan de hersenen dan weer een boost geven. De focus is dan beter en met een verbeterde concentratie kunnen de werknemers de laatste werkuren efficiënter gebruiken. Het is natuurlijk wel belangrijk dat de muziek van goede kwaliteit is. Een slechte kwaliteit leidt op een irriterende manier af, dat heeft dan juist een negatief effect op de productiviteit. Wij hebben de beste audiospelers geselecteerd die luisteren naar muziek op een hoger niveau brengen.

Voor individueel of gezamenlijk gebruik

U kunt uw werknemers allemaal een audiospeler aanbieden, zodat ze via oordopjes of koptelefoons hun eigen muziek kunnen beluisteren. Dit heeft als voordeel dat er geen onenigheid ontstaat over de muziek. Maar een nadeel is wel dat het op deze manier erg stil wordt op kantoor. Iedereen is dan van elkaar afgesloten. Een andere optie is om met behulp van speakers iedereen naar dezelfde muziek te laten luisteren. Kies dan voor muziek die niet al te aanwezig is, maar rustige achtergrondmuziek die iedereen kan waarderen.

Muziek voor de klanten

Als uw bedrijf een wachtruimte heeft, kan het ook een uitstekend idee zijn om de gasten muziek te bieden. De eerste indruk is dan direct goed. Het wachten wordt aangenamer en gaat sneller. Combineer dan ook de audiospeler met een speaker van goede kwaliteit. Bekijk ook de andere producten voor beeld en geluid en creëer een optimale sfeer.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.