OK
Filter de resultaten (8 Producten)
Sorteren op:
CT,1824

Autolockdozen: zelfsluitende dozen voor uw onderneming

Autolockdozen zijn eigenlijk niets anders dan zelfsluitende dozen. Voor u als ondernemer komt dit natuurlijk goed van pas. U vouwt deze dozen gemakkelijk in elkaar en ze zijn direct te vullen met van alles en nog wat. Er zijn dozen met of zonder sluitstrip. Zo komen bijzonder goed van pas binnen de e-commerce en logistiek. Verder zijn ze handig als u een beurs of evenement bezoekt, bijvoorbeeld voor het meenemen van bedrukte agenda's en kalenders. Deze overhandigt u aan prospects of bekende zakenrelaties. De dozen zijn er in verschillende formaten en u beslist zelf hoeveel dozen u nodig hebt. Bekijk het aanbod in onze webshop en ga voor kwalitatief hoogwaardig verpakkingsmateriaal.

De voordelen van autolockdozen

Autolockdozen brengen een aantal interessante voordelen met zich mee. Zo is dit verpakkingsmateriaal van perfecte kwaliteit. U kunt er flink wat goederen in kwijt, zonder dat deze of de dozen beschadigd raken. De vouwdozen zijn verder eenvoudig in elkaar te zetten en af te sluiten. Dit maakt het voor u aantrekkelijk om een grote oplage te bestellen. Als uw voorkeur uitgaat naar een snelle en handige oplossing bij het versturen van een bestelling, kies dan voor dit soort dozen.

Efficiënt verpakken en verzenden met Staples

Voor alles op het gebied van verzending en verpakking bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u nergens nog omkijken naar hebt. Twijfelt u of dit type dozen geschikt is voor het verzenden van uw producten of goederen? Win vrijblijvend advies in bij onze klantenservice. Wij geven u graag professioneel advies. Zo weet u zeker dat uw aankoop precies is wat u nodig hebt en hebt u des te meer plezier in uw onderneming.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.