OK
Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1825

Raak uw pennen niet meer kwijt met onze baliepennen

Als uw kantoor een balie of een receptie heeft, dan kent u vast het probleem wel dat veel pennen zoek raken. Klanten die even een handtekening moeten zetten, of een formulier moeten invullen steken een pen, al dan niet onbewust, zo in hun tas. Op de één of andere manier is de pen een voorwerp waar altijd een tekort aan is. Terwijl er vaak wel genoeg zijn. Maar met de baliepen heeft u er niet langer last van dat hij kwijtraakt. Geen klant die de pen per ongeluk mee kan nemen.

Balpennen met ketting zijn praktisch

De oplossing voor los slingerende balpennen is kinderlijk eenvoudig. Maak er gewoon een ketting aan vast en zet hem in een houder en niemand die hem meeneemt. De balpennen met ketting zijn ook nog eens praktisch, want u hoeft nooit meer op zoek naar een pen. Hij staat gewoon duidelijk in het zicht, altijd op de balie.

Een pen voor elke gelegenheid

Baliepennen zijn handig voor op de balie of bij de receptie. Ze zijn gemaakt voor het gebruik om formulieren in te vullen. Maar om er hele verhalen mee te schrijven zijn ze ongeschikt vanwege de ketting. Dat schrijft niet prettig. Als u veel moet schrijven met de pen, kies dan voor fijne balpennen of sierlijke vulpennen. En voor tekenen maakt u natuurlijk gebruik van tekenpennen. Waar u ook een pen voor nodig heeft, voor elke gelegenheid vindt u de perfecte pen.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.