OK

Balpennen

De oude, vertrouwde balpennen

In 1938 patenteerde een Hongaarse journalist de balpen. Hij kwam op het idee de pen te ontwikkelen, omdat hij er genoeg van had telkens inkt bij te vullen, vlekken te maken en bij het krassen het papier te scheuren. De balpen van vandaag de dag verschilt enorm van het eerste prototype. Nu kun je kiezen uit vele variaties. Het meest bekend zijn de BIC pennen met een drukknop aan de zijkant of bovenop of de modellen met de zeskantige huls en dop. Die zijn prima geschikt voor dagelijks gebruik.

Balpen voor verschillende doeleinden

Bent u van plan binnenkort balpennen voor uw personeel in het kantoor te kopen, dan is een verpakking met 50 of meer stuks een optie. Dit is meestal de voordeligste oplossing. Iedere klant heeft er natuurlijk andere plannen mee. U bepaalt zelf hoeveel geld u in een balpen wilt investeren. De beroemde balpenfabrikant Parker biedt bijvoorbeeld elegante exemplaren aan die bovendien van een geschenkdoos zijn voorzien en navulbaar zijn. Wellicht een leuk cadeautje voor de mensen van de werkgroep die zo hun best doen. Zorg altijd voor een goede voorraad pennen op kantoor, want er wordt vaak meer geschreven dan u denkt.

Balpennen blijven nagenoeg onmisbaar

In veel beroepen zijn balpennen onmisbaar. Ondanks smartphones en tablets hebben veel journalisten en reporters altijd nog een pen op zak. Het is met een notitieblokje erbij toch de snelste manier om een paar aantekeningen te maken. Thuis zijn deze pennen ook altijd handig als er snel een persoonlijke wenskaart of een boodschappenbriefje geschreven moet worden. Ook tijdens vergaderingen en workshops is het handig een pen bij de hand te hebben, het liefst twee of nog meer. Waarom? Wel, er is altijd wel iemand die vraagt of iemand toevallig nog een balpen over heeft.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.