OK
Filter de resultaten (22 Producten)
Sorteren op:
CT,1827

Stijlvolle uitstraling met barkrukken

Bij een barkruk denken we vaak aan een kroeg. De naam refereert natuurlijk ook naar de bar. Maar tegenwoordig zien we de barkrukken in veel meer verschillende ruimtes dan alleen in de kroeg. Thuis bijvoorbeeld, in de keuken. Aan een kookeiland of een kleine hoge tafel. Ook bedrijven maken graag gebruik van deze handige meubelstukken. Ze zijn namelijk ruimtebesparend, gemakkelijk te verplaatsen en zien er ook nog eens stijlvol uit.

Gezelligheid

Een barkruk roept gezelligheid op, ook al zien ze er niet per definitie heel gezellig uit. We associëren de krukken namelijk met een café, wat vaak één en al gezelligheid is en waar men komt om te kletsen en wat lekkers te drinken of te eten. Komen we een ruimte binnen waar krukken staan, dan wordt er een plezierig gevoel in ons aangewakkerd. Barkrukken brengen het beste in de mens naar boven. Het maakt niet uit waar ze staan, al is het in een bedrijfskantine of thuis in de eetkamer, we houden ervan.

Wees origineel

Barkrukken zijn niet alleen stijlvol en praktisch, ze zijn ook nog eens origineel. Wanneer u een wachtruimte heeft voor uw bezoekers plaatst u, in plaats van wachtkamerstoelen, verschillende krukken en hoge statafels en -bureaus. Zo bespaart u veel ruimte, oogt het overzichtelijker en kunnen mensen zich verdelen over de kamer. Zo heeft u eenvoudig een originele en praktische wachtruimte gecreëerd. Daarnaast zijn de krukken ook nog eens handig voor het schoonmaken en reinigen van de ruimte.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.