Filter de resultaten (6 Producten)
Sorteren op:
SS,5955

Batterijopladers

Laad uw oplaadbare batterijen snel en gemakkelijk op met de opladers van Staples. Welke oplader u nodig heeft, is afhankelijk van de batterijen die u heeft. Handige reisopladers, acculaders en mini-opladers: u vindt het allemaal in ons aanbod.

AA- en AAA-batterijen laadt u binnen 5 tot 8 uur met maximaal 4 batterijen op. De oplader geeft aan zodra de batterij klaar is voor gebruik. Gaat u op vakantie, dan neemt u de compacte oplader gewoon mee. Zo staat uw camera of muziekspeler nooit zonder batterijen op momenten dat het even niet uitkomt. Om oplaadbare AA-, AAA-, C-, D- en 9V-batterijen op te laden kunt u een universele oplader bestellen. Deze oplader heeft een snelle laadtijd van 3 tot 5 uur en schakelt automatisch uit om energie te besparen.

Alternatieve opladers

De reisoplader zorgt ervoor dat u tijdens uw reis nooit zonder uw smartphone of tablet hoeft. U laadt uw smartphone of tablet gemakkelijk op via een USB-kabel. De oplader heeft twee USB-poorten zodat u zelfs twee apparaten kunt aansluiten. Een powerbank en draagbare oplader zijn handige alternatieven om altijd extra accu’s bij de hand te hebben om uw smartphone en tablet op te laden.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.