OK
Filter de resultaten (15 Producten)
Sorteren op:
CT,19

Langer werken met voortreffelijke batterijen

U hebt batterijen nodig voor vrijwel elk toestel dat u mobiel gebruikt. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei maten en soorten, zowel oplaadbaar als niet-oplaadbaar. In de webshop van Staples treft u een ruim assortiment aan van verschillende soorten hoogwaardige batterijen en batterijopladers. U vindt bij Staples de meest gebruikte alkalinetypes AA, AAA, C en 6LR61. Ons aanbod bevat bovendien lithium AA-batterijen en lithiumtypes van 3 V. Uiteraard bieden wij ook alkaline- en lithiumknoopcellen aan.

Draagbare opladers en powerbanks

Voorkom dat de accu van uw smartphone leeg raakt terwijl er geen stopcontact in de buurt is. Met de handige draagbare opladers van Staples neemt u steeds een reservebatterij met u mee, waarmee u uw telefoon snel oplaadt. Bekijk ook ons aanbod van krachtige powerbanks met een hoge capaciteit. Hiermee laadt u elk mobiel apparaat op dat voorzien is van een (micro) usb-poort. We bieden powerbanks aan met een capaciteit tot 12000 milli-ampère-uur. Bovendien vindt u in onze webshop externe accupakketten voor bepaalde smartphones.

Laders voor losse accu's en mobiele toestellen

Schaf het gepaste type acculader aan voor het opladen van losse accu's. Maak uw keuze uit ons aanbod van laders voor AA- en AAA-accu's. U vindt bij Staples ook universele batterijladers waarmee u vrijwel alle soorten losse accu's oplaadt. Voor het laden van uw mobiele apparaten met usb-aansluiting omvat onze webshop een ruim aanbod van usb-opladers, met één of meerdere poorten. Deze opladers sluit u aan op een gewoon stopcontact. We beschikken eveneens over usb-opladers voor in de auto. Niets is zo vervelend als een mobiel apparaat waarvan de accu leeg is. Bestel daarom de beste batterijsoorten en opladers bij Staples.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.