Filter de resultaten (3 Producten)
Sorteren op:
CT,1831

Snel goederen verzenden met een beschermende verpakking

Een effectief beschermende verpakking maakt het mogelijk om waardevolle items zonder vertraging door schade aan het pakket te verzenden of klaar te maken voor transport. Indien u binnen uw onderneming veel goederen verzendt, is een goede verpakking essentieel. Hiermee voorkomt u breukschade en verlies aan inkomsten. In het assortiment van Staples vindt u, naast reguliere verpakkingsmaterialen zoals bijvoorbeeld golfkarton, herbruikbare verpakkingen. Hiermee werkt u duurzaam en kostenbesparend.

De beste beschermende verpakking voor het verhuizen

Het goed inpakken van bezittingen voor uw zakelijke of particuliere verhuizing kan een tijdrovende klus zijn. Maak gebruik van goede verpakkingen in verschillende soorten en formaten voor de te verhuizen goederen. Kies voor stevige dozen met de juiste draagkracht en tape en dispensers waarmee u snel kunt werken. Met duidelijke etiketten op de te verhuizen goederen zorgt u ervoor dat de spullen bij het verhuizen direct in de juiste ruimte kunnen worden geplaatst. Zo kan er snel en vooral effectief gewerkt worden tijdens de verhuizing.

Snel de juiste beschermende verpakking bestellen en laten bezorgen

In het veelomvattende assortiment van Staples vindt u niet alleen goede verpakkingsmaterialen maar ook nevenartikelen die goed van pas komen bij het verzenden en verhuizen van goederen. Verkoopt u breekbare artikelen vanuit uw onderneming of webshop? Dan is een adequate verpakking van de geleverde zaken essentieel. Zo werkt u klachtenvrij. U bent geen budget kwijt aan het vervangen en herroepen van schades en u zet een stapje extra voor uw gewaardeerde klanten.

Recent bekeken

Er zijn geen recent bekeken producten

Hier worden de door u reeds bekeken artikelen getoond.

loadingLaden..
Deze website is gericht op bedrijven en particulieren. Prijzen zijn exclusief btw.